Kíra névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Kíra névnek vagy hogy mikor van a Kíra névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Kíra névnap 2024-ben?

Kíra: Augusztus 3
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Kíra névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 149 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.6.

Kíra eredete, jelentése

A görög-szláv eredetű Kir férfinév női párja. Jelentése úr, uralkodó.

Kíra név elemzése

Életfeladata az emberek közötti kapcsolatok megvalósítása. Ebben segítheti a nőiessége és a kedvessége. Nem tud, és nem is akar alárendelődni. Érezni akarja a sikert és az elismerést. Törekszik az élet napos oldalának élvezetére. Fontos neki, hogy szeressék és elfogadják. Mindenkivel jó viszonyban szeretne lenni, de mivel ez nem mindig sikerül, csalódik. Keresi a lehetőségeket a külvilágban való megjelenésre a művészet vagy a közszereplés révén. Állandóan figyel a harmóniára, és a szépségre. Nem tud mit kezdeni a nehézségekkel, nem képes harcolni. Szüksége lehet egy olyan társra, aki képes őt motiválni. Párjától elvárja az érzelmi és anyagi biztonság megteremtését. Könnyen ellustul, azt hiszi, a dolgok járnak neki. Életének nehézségeit az élvezetek eltúlzása jelentheti.

Kíra becenevei

Kíra: Nincs beceneve.

Kíra rokon nevei

Kíra: Kira

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: