Kitti névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2022-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Kitti névnek vagy hogy mikor van a Kitti névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban. Továbbá az adott dátumhoz kapcsolódó, időjárással kapcsolatos népi hiedelmeket és jóslatokat is.

MyOnlineRadio.hu - Több mint 100 rádió egy helyen!

Mikor van Kitti névnap 2022-ben?

Kitti névnaphoz kapcsolódó népi jóslat

Április 30
Katalin napja, vagyis április utolsó napja jó időt hoz, akkor magával hozza a jó termést, ha pedig rosszat, akkor viszi a hasznot.

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 29 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.4.

Kitti eredete, jelentése

Női név, a Katalin angol becenevéből önállósult. Jelentése mindig tiszta, érintetlen, ártatlan.

Kitti név elemzése

Feladata, hogy megtanulja, mit jelent a szabad akarat. Élete a szabadságról és a függetlenségről szól. Keresi az olyan helyzeteket, amelyekben évényesítheti az akaratát, bár ez sokszor a kapcsolataiba kerül. Emiatt csak olyan párkapcsolat lehetséges számára, amelynek ő határozza meg a kereteit. Nehezen fogad el korlátokat, mindig kilép belőlük, azt hiszi, akkor jobb lesz. Sokszor túllhangsúlyozza a szabadságát. Vonzódik az extrém dolgokhoz, mindenben ezt keresi. Mindent meg akar változtatni, és ezt hangsúlyozza is. Ezért a házasság és a család sem magától értetődő. Az igazi feladata a kiszolgáltatottságot megélni. Ez történhet az embereken való segítésen keresztül, vagy akár a párjának való kiszolgáltatottság által. Nehezen találja meg a célokat, így jobb, ha ezt mások jelölik ki számára. Nehézséget az állandó kielégíthetetlenség okozhat, ami nyughatatlanná és szélsőségessé teheti.

Kitti becenevei

Kitti: Nincs beceneve.

Kitti rokon nevei

Kitti: Katalin

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: