Kitti névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Kitti névnek vagy hogy mikor van a Kitti névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban. Továbbá az adott dátumhoz kapcsolódó, időjárással kapcsolatos népi hiedelmeket és jóslatokat is.

Mikor van Kitti névnap 2024-ben?

Kitti: Április 30
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Kitti névnap van!

Kitti névnaphoz kapcsolódó népi jóslat

Április 30
Katalin napja, vagyis április utolsó napja jó időt hoz, akkor magával hozza a jó termést, ha pedig rosszat, akkor viszi a hasznot.

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 63 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.6.

Kitti eredete, jelentése

Női név, a Katalin angol becenevéből önállósult. Jelentése mindig tiszta, érintetlen, ártatlan.

Kitti név elemzése

Feladata, hogy megtanulja, mit jelent a szabad akarat. Élete a szabadságról és a függetlenségről szól. Keresi az olyan helyzeteket, amelyekben évényesítheti az akaratát, bár ez sokszor a kapcsolataiba kerül. Emiatt csak olyan párkapcsolat lehetséges számára, amelynek ő határozza meg a kereteit. Nehezen fogad el korlátokat, mindig kilép belőlük, azt hiszi, akkor jobb lesz. Sokszor túllhangsúlyozza a szabadságát. Vonzódik az extrém dolgokhoz, mindenben ezt keresi. Mindent meg akar változtatni, és ezt hangsúlyozza is. Ezért a házasság és a család sem magától értetődő. Az igazi feladata a kiszolgáltatottságot megélni. Ez történhet az embereken való segítésen keresztül, vagy akár a párjának való kiszolgáltatottság által. Nehezen találja meg a célokat, így jobb, ha ezt mások jelölik ki számára. Nehézséget az állandó kielégíthetetlenség okozhat, ami nyughatatlanná és szélsőségessé teheti.

Kitti becenevei

Kitti: Nincs beceneve.

Kitti rokon nevei

Kitti: Katalin

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: