Kriszta névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Kriszta névnek vagy hogy mikor van a Kriszta névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Kriszta névnap 2024-ben?

Kriszta: Augusztus 5
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Kriszta névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 46 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.5.

Kriszta eredete, jelentése

A Krisztina becézője amely önállósult. Jelentése Krisztushoz tartozó, keresztény.

Kriszta név elemzése

Feladata a célok megteremtése és megvalósítása. Keményen és határozottan küzd érte. Minden tett, amivel másokat segít, céljait támogatja. Érzelmeit képes alárendelni a céljainak. Ezek a házasságában is jelen lehetnek, ami nehézzé teheti a kapcsolatot. Nehezen változtat, fontosak a megszokások. Ezt gyakran félreértik és ragaszkodásnak hiszik. Minden élethelyzetben a biztosat keresi, nem kockáztat. Nagyon gyakorlatias, ami sokszor unalmas. A kiteljesedése és a sikere az elfogadókészségén múlhat. Ragaszkodik a tapasztalataihoz, így elveszti minden könnyedségét. Sokszor körülményes és tétova. Ezért hivatásában a végrehajtó munka a megfelelő számára, nem való neki az egyénieskedés. Gyakran hiszi azt, hogy bármit megoldhat, emiatt nem veszi észre, hogy egyedül marad. Csapdája a hatalom és a makacssága lehet.

Kriszta becenevei

Kriszta: Nincs beceneve.

Kriszta rokon nevei

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: