Krisztina névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Krisztina névnek vagy hogy mikor van a Krisztina névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Krisztina névnap 2024-ben?

Krisztina: Augusztus 5
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Krisztina névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 359 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.5.

Krisztina eredete, jelentése

Krisztián férfinév női párja. Jelentése Krisztushoz tartozó, keresztény.

Krisztina név elemzése

Feladata a kitartás és a szorgalom tanulása. Rendkívül céltudatos, már-már önsanyargató, hogy megvalósítsa terveit. Életében egyre inkább olyan helyzetek elé kerül, amelyek erősítik és keményítik. Tanulnia és tanítania kell az élet praktikus oldalát. Meg kell tanulnia lépésről lépésre haladni, és csak akkor kezdhet új dolgokba, ha a régit befejezte. Mindig egy dologra koncentráljon. Párjától gyengédséget és megértést és odaadást vár, amihez türelemre lesz szükség. Olyan közös célokat kell választani, amelyekben segíthetik egymás vágyait. Környezetével ütközhet, a nyílt kritizálás, kapkodás, véleménye másokra kényszerítése miatt. Problémája, hogy érzelmeit elfojtva, befelé forduló és magányos lehet.

Krisztina becenevei

Krisztina: Kiri, Kiriska, Kriska, Krisz, Kriszta, Krisztácska, Kriszti, Krisztike, Krisztinka, Krisztinke, Krisztu, Tina, Tini, Tinka

Krisztina rokon nevei

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: