Leona névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Leona névnek vagy hogy mikor van a Leona névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Leona névnap 2024-ben?

Leona: Január 4
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Leona névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 10 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.6.

Leona eredete, jelentése

A görög-latin Leó és Leon férfinevek női párja. Jelentése oroszlán.

Leona név elemzése

A Leó névpárjának jellemzése: Az élete a szabadságról és a függetlenségről szól. Nem fogad el korlátokat, főleg nem, ha nem érzi a fensőbbségét. Mindenben az újat, a különlegeset keresi. Mindent meg akar változtatni, és ezt hangsúlyozza is. Nagyban függ a külsőségektől, ez extravaganciában mutatkozik meg nála. Igazi feladata a kiszolgáltatott embereken való segítés. Olyanokat kell támogatnia, akik nem képesek önálló döntéseket hozni. Házasságában is olyan társat keres, aki sohasem kérdőjelezi meg döntéseit. Adottságai egy közösség vezetésére a legmegfelelőbbek, ha képes szolgálni a közösséget. Nehézséget az állandó kielégítetlenség okozhat, ettől nyughatatlanná és szélsőségessé válhat.

Leona becenevei

Leona: Nincs beceneve.

Leona rokon nevei

Leona: Leó, Leon, Leonetta

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: