Lídia névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Lídia névnek vagy hogy mikor van a Lídia névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Lídia névnap 2024-ben?

Lídia: Február 12
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Lídia névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 53 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.6.

Lídia eredete, jelentése

Görög eredetű bibliai név. Jelentése az ókori Lüdiából (Kis-Ázsia) való nő.

Lídia név elemzése

Feladata átadni az ismereteket, irányt mutatni. Gyakorlatiassága segíti a tervei megvalósítását. Másokat kell szolgálnia és segíteni, ez kötelessége lesz. Figyelnek rá, adnak a szavára, ezért mindig hitelesnek kell lennie. Támaszt kell nyújtania minden rászorulónak környezetében. Fontos lesz, hogy érezze, ad valamit az embereknek. Ezáltal tekintélyt szerezhet, amit csak tudásával érhet el. Mindig a tökéletességre törekszik, és ezt az elvárást mindenkire kiterjeszti. A kudarcokat és tévedéseket nem akarja vállalni, gyakran hárítja. Párjának is el kell fogadnia, hogy nem könnyű neki megfelelni. Nehezen adja át magát az érzéseinek, nem akar elgyengülni. Csapdája az lehet, hogy azt hiszi, csak az a jó, amit ő jónak gondol.

Lídia becenevei

Lídia: Licika, Lida, Lidácska, Lidi, Lidika, Lidike, Lidkó, Lidó, Lidu, Liduka, Lidus, Liduska, Litka

Lídia rokon nevei

Lídia: Lida, Lilla

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: