Liliána névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Liliána névnek vagy hogy mikor van a Liliána névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Liliána névnap 2024-ben?

Liliána: Július 27
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Liliána névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 214 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.6.

Liliána eredete, jelentése

A Lilian latinos-olaszos továbbképzése. Jelentése liliom.

Liliána név elemzése

Feladata a biztonság megteremtése, ezt azonban csak mások számára teheti. Választania kell, hogy ezt a hívatásában, vagy a családban akarja megélni. Szívósan küzd az eredményért, de sokszor öncélúan. Mindenre megtalálja a megoldást, semmit nem ad fel. Mivel elkötelezett, tele van hittel, nem fogad el érveket. Hivatásában a pénzügyi és gazdasági pálya a megfelelő. Sikerülhet vezetővé válnia, de ezzel együtt feladatokat és felelősséget is kap. Fontos számára, hogy érezze hatalmát és fölényét. Ez biztos út a karrier felé. Szenvedélyesen keresi partnerét, de csak alárendeltként élhet vele. Ezt legkönnyebben az anyagiakon keresztül fogadja el. Nehézségeket az anyagiassága okozhatja. Hajlamos az élvezeteket túlzásba vinni, ami szenvedélyproblémákat idézhet elő.

Liliána becenevei

Liliána: Lili, Lilike

Liliána rokon nevei

Liliána: Lili, Lilian, Lilianna

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: