Lili névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2021-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Lili névnek vagy hogy mikor van a Lili névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

MyOnlineRadio.hu - Több mint 100 rádió egy helyen!

Mikor van Lili névnap 2021-ben?

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 69 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.4.

Lili eredete, jelentése

A Lili női név több idegen név q Caroline, qz Elisabeth és a Julia közös becenevéből önállósult. Jelentése liliom.

Lili név elemzése

Feladata a magabiztosság és az önbizalom megtalálása. Ebben mindig másokra lesz utalva. Nehezen tud alárendelődni, sokszor öntörvényű. Tanulnia kell elfogadni a szülő vagy a partner irányítását. Ezért csak olyan társ jöhet szóba, akire felnéz, és akit megbecsül. Érdemes keresnie azokat a lehetőségeket, ahol együtt csinálnak valamit. Nemcsak az lehet jó, amit ő annak gondol. Érdemes művészetekkel kapcsolatos munkát, hobbit választani, ezen keresztül kiteljesedhet. Gyengesége lehet, hogy nem tudja megszervezni a hétköznapjait, hiányzik belőle a praktikusság és a racionalitás. Sokszor nincs tisztában a pénz értékével, ezért az anyagi vágyak csapdákat rejtenek magukban.

Lili becenevei

Lili: Nincs beceneve.

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: