Júlia névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Júlia névnek vagy hogy mikor van a Júlia névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Júlia névnap 2024-ben?

Júlia: Május 22
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Júlia névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 68 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.5.

Júlia eredete, jelentése

a Gyula és a Júliusz férfinevek női párja. Jelentése a Julius nemzetséghez tartozó, ragyogó, méltóságnév.

Júlia név elemzése

Az életfeladata, hogy áldozatokat vállaljon. Nehezen fogadja el, hogy valamiről mindig le kell mondania. Ezt leginkább a családban tudja megtenni, ha képes értük küzdeni és lemondani az önérvényesítésről. Mindig többet kell adnia, mint amit kap, ezért sokszor áldozatnak érzi magát. Segíteni kell az embereket, gondoskodni, támogatni. Arra született, hogy szeretetet árasszon környezetére. Tehetsége van minden olyan területen, ahol az empátiára szükség van. Érdemes a művészetek felé fordulnia. Nagyon érzékeny és érzelemmel teli nő. Azonban a csalódásra való késztetés miatt könnyen tehetetlenné és gyengévé válhat. Szüksége van egy olyan párra, aki elfogadja a gondoskodását. Érzéseiben odaadó, tele van romantikával. Veszélye az önkontroll hiánya és az illúziók kergetése lehet.

Júlia becenevei

Júlia: Juci, Jucika, Julcsa, Julcsi, Juli, Julika, Julinka, Julis, Juliska, Julka, Jutka

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: