Julianna névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Julianna névnek vagy hogy mikor van a Julianna névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban. Továbbá az adott dátumhoz kapcsolódó, időjárással kapcsolatos népi hiedelmeket és jóslatokat is.

Mikor van Julianna névnap 2024-ben?

Julianna: Február 16
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Julianna névnap van!

Julianna névnaphoz kapcsolódó népi jóslat

Február 16
Julianna kitette a dunnáját, és az kiszakadt, szól a mondás. A Dorottya napi jóslat ellentettjét üzeni, vagyis ha Dorottya locsog, Julianna kopog.

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 86 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.5.

Julianna eredete, jelentése

A Juliánusz férfinév latin eredetijének a női párja. Jelentése a Julius nemzetséghez tartozó, ragyogó Jupiternek szentelt.

Julianna név elemzése

Életfeladata az áldozatvállalás lesz. A “gyenge” nő típusa. Sugározza magából a szeretetet, ettől érzékennyé válhat. Környezete ezt gyakran gyengének tartja. Rendkívül vonzó az emberek számára, bája és kedvessége megnyerő. Gyakran szerepel a nyilvánosság előtt. A feltétel nélküli bizalom által teljesedhet ki. Nehezen birkózik meg a hétköznapok problémáival, emiatt sokszor illúziókba menekül. Az igazi lehetőség a művészetekben van. Nehezen dönt, fél a sikertelenségtől. Fel kell ismernie, hogy nyugodtan támaszkodhat mások segítségére. Fontos számára az erős és következetes társ, aki tartást ad személyiségének. Könnyen csalódik, és ezzel nehezen birkózik meg. Nehezen ismeri fel vágyainak és lehetőségeinek a korlátait, emiatt könnyen előfordulhat a szenvedélyek negatív megélése.

Julianna becenevei

Julianna: Juci, Jucika, Jucó, Jucus, Jucuska, Jula, Julcsa, Julcsi, Julcsika, Juli, Júlia, Julianka, Julika, Julinka, Julis, Juliska, Julka, Juló, Julóka, Jutka, Luli, Lulika

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: