Linda névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Linda névnek vagy hogy mikor van a Linda névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Linda névnap 2024-ben?

Linda: Február 13
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Linda névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 58 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.5.

Linda eredete, jelentése

A -lind, -linde, -linda végű, összetett, germán eredetű neveknek az önállósult becézője (Adelinda, Belinda, Ermelinda, Relinda). Jelentése hársfa, hársfából készült, pajzs, kígyó.

Linda név elemzése

Jellemzője az érzelmi végletesség. Szeretteiért mindent képes megtenni, értük bármire képes. Csak ezen keresztül tud érvényesülni. Elvei vannak, amelyeket mindenáron elfogadtat. Személyisége ösztönös, érzelmileg közelít a dolgokhoz. Amennyiben a család és a házastárs támogatja, szinte bármit képes elérni. Mivel megjelennek az érzelmek, hajlamos a fanatizmusra. Nem vesz tudomást a realitásokról, bármit képes feláldozni. Mivel nem rendelkezik elég erővel, agresszióval reagálhat. Ha úgy érzi, nincs vesztenivalója, hidegen dönt és cselekszik. Legjobb, ha olyan életterületet választ, ahol mások céljait segíti elő és mások reményeit valósítja meg. Veszélyessége az érzelmi szélsőségesség, amely negatív esetben féltékenységben és hatalomvágyban nyilvánulhat meg.

Linda becenevei

Linda: Nincs beceneve.

Linda rokon nevei

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: