Melinda névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Melinda névnek vagy hogy mikor van a Melinda névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Melinda névnap 2024-ben?

Melinda: December 2
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Melinda névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 290 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.3.

Melinda eredete, jelentése

Ezt a nevet adta Bánk bán feleségének D'Ussieux francia író 1775-ben egy elbeszélésében és Katona József innen vette át Bánk bán című drámájához, a név ez után terjedt el. Jelentése nem meghatározott, irodalmi névalkotás eredménye.

Melinda név elemzése

Életének feladata a család megteremtése. Ennek folyamatosan érezheti nehézségeit. Választania kell a vágyak és szenvedélyek, vagy a stabil, de néha unalmas élet között. A családot akkor tudja vállalni, ha képes áldozatokat hozni. Tökéletes párkapcsolatot szeretne, de sokszor túlzóak az elvárásai. Úgy érzi, mindig adnia kell, ez gyakran nehézségekkel jár. Sokszor érezheti, hogy kihasználják, és neki többet kell adnia, mint amennyit kap. A sors nehezítve kínálja fel neki a családot, amit neki vállalnia kell. Mindig lesz valaki, aki segítségére szorul, és figyelnie kell, hogy kérést ne utasítson vissza. Minél előbb társra és családra van szüksége. Párjával közösen kell megtalálnia a közös utat. Érzékenyen reagál minden érzelmi konfliktusra, ilyenkor megsértődik és bezárul. Szenvedélyeket keres, ezért könnyen csalódik, és ezzel nehezen birkózik meg.

Melinda becenevei

Melinda: Linda, Melcsike, Meli, Melike, Melindácska, Melka

Melinda rokon nevei

Melinda: Linda

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: