Loretta névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Loretta névnek vagy hogy mikor van a Loretta névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Loretta névnap 2024-ben?

Loretta: December 10
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Loretta névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 24 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.7.

Loretta eredete, jelentése

A Loretta latin eredetű női név, a Lőrinc férfinév női párjának, a Laurának az olasz kicsinyítőképzős alakja. Jelentése a szülőnévnek, a Laurának ismert: laurentumi, babérfa, babérkoszorú.

Loretta név elemzése

A szülőnév Laura elemzése: Feladata a siker és a biztos egzisztencia megvalósítása. Ezt legkönnyebben a párkapcsolatán keresztül tudná megélni. Ehhez viszont meg kell tanulnia elfogadni. Túl erős ahhoz, hogy feladjon bármit is. Fel kell ismernie, semmit nem tehet öncélúan, különben magára marad. Mindenre megtalálja a megoldást, semmit nem ad fel. Mivel elkötelezett, tele van hittel, nem fogad el érveket. Amennyiben a hivatást választja, a pénzügyi és gazdasági pálya lehet a megfelelő. Sikerülhet vezetővé válnia, a pénzügyi és gazdasági pálya lehet a megfelelő. Sikerülhet vezetővé válnia, de ezzel együtt feladatokat és felelősséget is kap. Fontos számára, hogy érezze hatalmát és fölényét. Szenvedélyesen keresi partnerét, és teljes kötődést vár tőle. Ha nem talál kihívásokat, elbizonytalanodik, és befelé fordulóvá válik. Nehézségeket az anyagiassága okozhat. Hajlamos az élvezeteket túlzásba vinni, ami szenvedélyproblémákat idézhet elő.

Loretta becenevei

Loretta: Nincs beceneve.

Loretta rokon nevei

Loretta: Laura, Laurencia

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: