Laura névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Laura névnek vagy hogy mikor van a Laura névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Laura névnap 2024-ben?

Laura: Június 17
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Laura névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 243 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.5.

Laura eredete, jelentése

Latin eredetű női név, a Laurentius, magyarul Lőrinc férfinév női párjának, a Laurenciának a rövidülése. Másik elmélet szerint azonban a latin "laurus" szó származéka lehet, ami babérfát, babérkoszorút jelent. Jelentése laurentumi, babérfa, babérkoszorú.

Laura név elemzése

Feladata a siker és a biztos egzisztencia megvalósítása. Ezt legkönnyebben a párkapcsolatán keresztül tudná megélni. Ehhez viszont meg kell tanulnia elfogadni. Túl erős ahhoz, hogy feladjon bármit is. Fel kell ismernie, semmit nem tehet öncélúan, különben magára marad. Mindenre megtalálja a megoldást, semmit nem ad fel. Mivel elkötelezett, tele van hittel, nem fogad el érveket. Amennyiben a hivatást választja, a pénzügyi és gazdasági pálya lehet a megfelelő. Sikerülhet vezetővé válnia, a pénzügyi és gazdasági pálya lehet a megfelelő. Sikerülhet vezetővé válnia, de ezzel együtt feladatokat és felelősséget is kap. Fontos számára, hogy érezze hatalmát és fölényét. Szenvedélyesen keresi partnerét, és teljes kötődést vár tőle. Ha nem talál kihívásokat, elbizonytalanodik, és befelé fordulóvá válik. Nehézségeket az anyagiassága okozhat. Hajlamos az élvezeteket túlzásba vinni, ami szenvedélyproblémákat idézhet elő.

Laura becenevei

Laura: Lóra, Lóri, Lórika

Laura rokon nevei

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: