Lotti névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2021-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Lotti névnek vagy hogy mikor van a Lotti névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

MyOnlineRadio.hu - Több mint 100 rádió egy helyen!

Mikor van Lotti névnap 2021-ben?

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 48 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.6.

Lotti eredete, jelentése

A francia Charlotte ( magyarul : Karola, Karolina ) név német és angol becézőjéből önállósult név. Jelentése a szülőnévnek ami a Karola: karvaly, turul vagy legény, fiú.

Lotti név elemzése

A Karola jellemzése: Feladatában megjelenik az önérvényesítő akarat és a párkapcsolat igénye közötti ellentét feloldása. Csak saját útját hajlandó járni. Küzd a sikerért, miközben egyre távolabb kerül a harmóniától. Vagy az egyik, vagy a másik. Választania kell. A tradicionális női szerepekkel nem tud mit kezdeni. Az egyéni utakat keresi, nem nagyon tud alárendelődni. Tekintélyt és elismerést akar kierőszakolni, ez nehezíti kapcsolatait. Ezért olyan párt keres, aki tekintéllyel és népszerűséggel bír a külvilág előtt.

Lotti becenevei

Lotti: Nincs beceneve.

Lotti rokon nevei

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: