Marietta névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Marietta névnek vagy hogy mikor van a Marietta névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Marietta névnap 2024-ben?

Marietta: Február 11
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Marietta névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 27 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.3.

Marietta eredete, jelentése

Latin eredetű női név. A Mária olasz kicsinyítőképzős formája. Jelentése ellenálló, lázadó, fegyelmezetlen, zabolátlan, kövér, erős.

Marietta név elemzése

A boldogság és a szerelem, ezek lesznek életének a mozgatórugói. Életében ez jelenti a szabadságot. Nem fogad el korlátokat, küzd ellene. Számára az új, a különleges, a függetlenséget szimbolizálja. Mindent meg akar változtatni, és ezt hangsúlyozza is. Minden ellen lázad, nem fogadja el a kötelező dolgokat. Nagyban függ a külsőségektől, ez extravaganciában nyilvánul meg nála. Tudnia kell, hogy nem lehet öncélú, mert a sors azonnal elveheti azt, ami számára a legfontosabb. Számára a testiség gyakran csapda, mert a vágyak óvatlanná és szélsőségessé tehetik.

Marietta becenevei

Marietta: Etta, Etus

Marietta rokon nevei

Marietta: Etta, Etus, Mária

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: