Marina névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2021-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Marina névnek vagy hogy mikor van a Marina névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

MyOnlineRadio.hu - Több mint 100 rádió egy helyen!

Mikor van Marina névnap 2021-ben?

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 11 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.9.

Marina eredete, jelentése

Latin eredetű női név. A Marius és a Marinus férfinév női párja eredetileg az olasz nyelvben. Jelentése tenger szülte, tengerből jövő.

Marina név elemzése

Feladata a környezetében harmóniát teremteni. Szerelem, vágyak, szenvedélyek. Csak ezeken keresztül tud érvényesülni. Nehezen tud alkalmazkodni, de ha valamit elfogad, akkor teljes szívvel teszi. Személyisége ösztönös, érzelmileg közelít a dolgokhoz. Amennyiben a család és a házastárs támogatja, szinte bármit képes elérni. Mivel megjelennek az érzelmek, hajlamos a fanatizmusra. Nem vesz tudomást a realitásokról, bármit képes feláldozni, ha lelkileg kibillen. Mivel nem rendelkezik elég erővel, agresszióval reagálhat. Ha úgy érzi, nincs vesztenivalója, hidegen dönt és cselekszik. Legjobb, ha olyan hivatást választ, ahol mások céljait és reményeit valósítja meg. Veszélye az érzelmi szélsőségesség, amely negatív esetben féltékenységben és hatalomvágyban nyilvánulhat meg.

Marina becenevei

Marina: Nincs beceneve.

Marina rokon nevei

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: