Natália névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Natália névnek vagy hogy mikor van a Natália névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Natália névnap 2024-ben?

Natália: Augusztus 26, December 1, December 9
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Natália névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 94 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.6.

Natália eredete, jelentése

Latin eredetű név. Jelentése az Úr Jézus születésnapja.

Natália név elemzése

A Natália jellemzése: Életfeladata, hogy tisztességre neveljen és tanítson. Minden helyzetben keresi a tökéletes megoldásokat, emiatt sokan várják segítségét. Megbízható és határozott személyiség, mindent alárendel a céljainak. Fontos megtanulnia, hogy a segítség az, amit kérnek, és nem az amit ő lát jónak. Nehezen hiszi el, hogy más is lehet jó, nem csak a saját gondolatai. Mindenkit meg akar nevelni, ez nyomaszthatja környezetét. Zavarja, ha valaki nem úgy tesz valamit, ahogy ő elképzeli. Ami számára lehetőség lehet, az a család. Párja, gyermekei fellázadhatnak akarata ellen. Mindig lehet rá számítani, ha közös célokról van szó, de nem lehet sem korlátozni, sem akadályozni. Ezt a párjának is tudomásul kell venni. Problémája a folyamatos elégedetlenség és a görcsös akarás lehet. A csalódások az ellenkező irányba viszik, és céltalanná, felületessé válhat.

Natália becenevei

Natália: Nincs beceneve.

Natália rokon nevei

Natália: Natali, Natasa, Noella

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: