Natasa névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Natasa névnek vagy hogy mikor van a Natasa névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Natasa névnap 2024-ben?

Natasa: December 9
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Natasa névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 115 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.7.

Natasa eredete, jelentése

A Natália orosz becézője, ami önállósult. Jelentése a Natáliának ismert: Az Úr Jézus születésnapja.

Natasa név elemzése

A Natália jellemzése: Életfeladata, hogy tisztességre neveljen és tanítson. Minden helyzetben keresi a tökéletes megoldásokat, emiatt sokan várják segítségét. Megbízható és határozott személyiség, mindent alárendel a céljainak. Fontos megtanulnia, hogy a segítség az, amit kérnek, és nem az amit ő lát jónak. Nehezen hiszi el, hogy más is lehet jó, nem csak a saját gondolatai. Mindenkit meg akar nevelni, ez nyomaszthatja környezetét. Zavarja, ha valaki nem úgy tesz valamit, ahogy ő elképzeli. Ami számára lehetőség lehet, az a család. Párja, gyermekei fellázadhatnak akarata ellen. Mindig lehet rá számítani, ha közös célokról van szó, de nem lehet sem korlátozni, sem akadályozni. Ezt a párjának is tudomásul kell venni. Problémája a folyamatos elégedetlenség és a görcsös akarás lehet. A csalódások az ellenkező irányba viszik, és céltalanná, felületessé válhat.

Natasa becenevei

Natasa: Nincs beceneve.

Natasa rokon nevei

Natasa: Natália

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: