Olga névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése az Olga névnek vagy hogy mikor van az Olga névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Olga névnap 2024-ben?

Olga: Július 27
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Olga névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 62 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.4.

Olga eredete, jelentése

A germán eredetű Helga orosz változata. Jelentése megszentelt, egészséges, boldog.

Olga név elemzése

Kapcsolatteremtés minden körülmények között – ez lesz életének a mottója. Életfeladatul kapta, hogy a világban egyfajta összekötő legyen. Hitelesnek kell lennie, mert így fogadják el. Rengeteg embert ismer, előtte minden ajtó nyitva áll. A világ azt sugallja, hogy csak rajtunk múlik, mit érünk el. Azért gyakran a gazdagság megteremtésén keresztül szeretne elismertséget és megbecsülést kivívni. Már gyermekkorban nagyok vele szemben az elvárások, melyeknek meg akar felelni. Mindenkit meghallgat, vigasztal és biztat, de mindig kívül marad. Ez megjelenik a párkapcsolataiban is, irányítja párját, de nem érzi a másik igényeit. Férje büszke lesz arra, hogy mennyire fontos lehet a szerepe. Hagyni kell, hogy önmaga találja meg a lehetőségeket, akár a hivatásban, akár a családban. Nem szabad kényszeríteni, mert akkor bezárul és szerepeket játszik. Számára a vágyak vonzása gyakran csapda lehet. A kényelem, a nyugalom óvatlanná és lustává teheti. Megjelenhet a gazdagság, a hatalom, de ez gyakran negatívan hat a személyiségére.

Olga becenevei

Olga: Olgácska, Olgi, Olgica, Olgika, Oli, Olinka

Olga rokon nevei

Olga: Helga

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: