Olga névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2022-ben, hogy mi az eredete, jelentése az Olga névnek vagy hogy mikor van az Olga névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

MyOnlineRadio.hu - Több mint 100 rádió egy helyen!

Mikor van Olga névnap 2022-ben?

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 16 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.5.

Olga eredete, jelentése

A germán eredetű Helga orosz változata. Jelentése megszentelt, egészséges, boldog.

Olga név elemzése

Kapcsolatteremtés minden körülmények között – ez lesz életének a mottója. Életfeladatul kapta, hogy a világban egyfajta összekötő legyen. Hitelesnek kell lennie, mert így fogadják el. Rengeteg embert ismer, előtte minden ajtó nyitva áll. A világ azt sugallja, hogy csak rajtunk múlik, mit érünk el. Azért gyakran a gazdagság megteremtésén keresztül szeretne elismertséget és megbecsülést kivívni. Már gyermekkorban nagyok vele szemben az elvárások, melyeknek meg akar felelni. Mindenkit meghallgat, vigasztal és biztat, de mindig kívül marad. Ez megjelenik a párkapcsolataiban is, irányítja párját, de nem érzi a másik igényeit. Férje büszke lesz arra, hogy mennyire fontos lehet a szerepe. Hagyni kell, hogy önmaga találja meg a lehetőségeket, akár a hivatásban, akár a családban. Nem szabad kényszeríteni, mert akkor bezárul és szerepeket játszik. Számára a vágyak vonzása gyakran csapda lehet. A kényelem, a nyugalom óvatlanná és lustává teheti. Megjelenhet a gazdagság, a hatalom, de ez gyakran negatívan hat a személyiségére.

Olga becenevei

Olga: Olgácska, Olgi, Olgica, Olgika, Oli, Olinka

Olga rokon nevei

Olga: Helga

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: