Olívia névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése az Olívia névnek vagy hogy mikor van az Olívia névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Olívia névnap 2024-ben?

Olívia: December 3
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Olívia névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 46 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.7.

Olívia eredete, jelentése

Az Oliva név alakváltozata. Jelentése olajfa.

Olívia név elemzése

Életfeladata a lelkiség és a testiség között egyensúlyt találni. Igazi “amazon”. Szenvedélyesen kiáll elképzelései mellett. Minden helyzetben keresi a versenyt és a kihívást. Ugyanakkor a lelki mélységeket is keresi. Minden rejtély és titok kihívás számára, ezért is lesz a feladata a dolgok mélyére nézni. Általában türelmetlen, mindent azonnal akar. Az egyéni utakat keresi, nem nagyon akar alkalmazkodni. Ugyanakkor megjelenik az érzelmi szélsőségesség: ha elköteleződik, nem képes elengedni, sem leválni. Hajlamos a dolgokat birtokolni, gyakran anyagiassá válik. Mivel meg kell tanulnia elengedni, ennek gyakran az anyagiakról való lemondás az ára. Párjától is lángolást és szenvedélyeinek viszonzását várja. Mint családanya is küzdeni fog szeretteiért. Néha azonban még a családjának is “sok”. Megjelenhet az ellenkező véglet is, ilyenkor érdektelenné és apatikussá válik. Figyelnie kell agresszivitására, amit szenvedélyei okoznak. Problémája lehet, hogy akkor is nyomul előre, ha már semmi értelme.

Olívia becenevei

Olívia: Nincs beceneve.

Olívia rokon nevei

Olívia: Oliva, Olivia

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: