Orsika névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2021-ben, hogy mi az eredete, jelentése az Orsika névnek vagy hogy mikor van az Orsika névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban. Továbbá az adott dátumhoz kapcsolódó, időjárással kapcsolatos népi hiedelmeket és jóslatokat is.

MyOnlineRadio.hu - Több mint 100 rádió egy helyen!

Mikor van Orsika névnap 2021-ben?

Orsika névnaphoz kapcsolódó népi jóslat

Október 21
Október 21-én, Orsolya napján, ha szép az idő, akkor az karácsonyig meg is marad.

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 3 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 3.7.

Orsika eredete, jelentése

Az Orsolya rövidített, kicsinyítőképzős becézője, ami önállósult. Jelentése kis medve.

Orsika név elemzése

Az Orsika név, viszonylag új név lévén, eddig nem kapott külön magyarázatot, azonban anyakönyvezhető, tehát hivatalos női keresztnév. Az Orsolya jelentése a következő: Életfeladata megismerni és vállalni nőiességét. A legfelismerhetőbb jellegzetessége az ösztönössége lesz, ami gyakran labilissá teszi. Mindenre óvatosan reagál, lassúnak és körülményesnek tűnhet. Mindig érzéseinek megfelelően cselekszik. Nála is megjelennek a végletek, van mikor szenvedélyesen szeret, de van, mikor hideggé válik. Képes az önfeláldozásra, de csak érzelmi kötődés esetén. Képes másokért tenni, de gyakran vár viszonzást, így sokszor csalódik. Nehezen birkózik meg a nőiességével, egyszer csábító nő, máskor pedig elrejti, vagy megtagadja. Szüksége van egy olyan férjre, aki segíti, átvállalja a felelősséget, és leveszi a gondok terheit a válláról. Mikor a nehézségek korlátozóvá válnak, könnyen elmegy a függetlenség irányába. Nehezen kontrollálja vágyait, emiatt könnyen illúziói áldozatává válhat.

Orsika becenevei

Orsika: Nincs beceneve.

Orsika rokon nevei

Orsika: Orsolya

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: