Petra névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Petra névnek vagy hogy mikor van a Petra névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Petra névnap 2024-ben?

Petra: Október 2
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Petra névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 228 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.5.

Petra eredete, jelentése

A Péter, Petrus férfinév latin eredetű női párja. Jelentése kőszikla.

Petra név elemzése

Minden élethelyzetben a céltudatos gondolkodás vezérli. Személyiségében az érzelmek szélsőségesen jelennek meg. Az egyik esetben nem veszi figyelembe az érzelmeket, hidegen cselekszik, ezt sokan nem fogadják el. A másik véglet, mikor szenvedélyesen veti magát a dolgokba. Számára olyan nincs, hogy valami nem sikerül. Céljait képtelen feladni, ezért gyakran makacs és merev. Hivatásában is keresi azokat a lehetőségeket, ahol a céltudatosság megjelenhet. Mindent mérlegel, így sokszor az üzlet lehetőségét keresi. A férjétől is támogatást és teljes bizalmat vár el, akkor képes becsülni és elfogadni. Nem vitatkozik, egyszerűen csak az történhet, amit ő akar. A jó választás olyan életterület, ahol mások céljait és reményeit valósítja meg. Érzelmeit nehezen éli meg, emiatt nehézségeket az elmagányosodás okozhat neki.

Petra becenevei

Petra: Nincs beceneve.

Petra rokon nevei

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: