Rita névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Rita névnek vagy hogy mikor van a Rita névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Rita névnap 2024-ben?

Rita: Május 22
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Rita névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 196 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.4.

Rita eredete, jelentése

A Margit név olasz Margherita alakjának az önállósult becézője. Jelentése tenger csillaga.

Rita név elemzése

Az emberek, a világ szolgálata, ez lehet sorsfeladata. Ez a kiszolgáltatottság analógiáit hozza magával. Vagy ő válik azzá, vagy ilyen emberekkel foglalkozik. Ehhez hatalmas erőt és energiát kapott. Minden csak úgy lehet jó, ahogy ő elgondolja. Nem fogad el semmilyen irányítást, sem korlátozást. Környezetét irányítja és igazgatja. Hivatásában is az lehet a megfelelő, ahol mások érdekeiért és jogaiért harcol. Egész életében a célokért végzett munka fog dominálni. Rendkívüli szorgalma, kitartása és teherbírása van. Mindent kibír. Párkapcsolatában és családjában is irányítani szeretne, ezért társának el kell fogadnia akaratát. Emiatt is van szüksége olyan társra, akinek fontosak a célok és az állandóság. Talán az anyagi kiszolgáltatottságon keresztül ez megjelenhet. Amennyiben nem érzi elismertségét, megbecsülését, megpróbálja erőszakosan érvényesíteni akaratát. Sugározza magából a maximalizmust és ezt elvárja másoktól is. Problémája a kishitűsége és az önbizalomhiánya lehet.

Rita becenevei

Rita: Ritácska, Riti, Ritu, Rituka, Ritus, Rituska

Rita rokon nevei

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: