Róza névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Róza névnek vagy hogy mikor van a Róza névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Róza névnap 2024-ben?

Róza: Szeptember 4
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Róza névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 121 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.5.

Róza eredete, jelentése

A latin Rosa névből származó női név, a magyar nyelvben a Rozália beceneve is. Jelentése rózsa.

Róza név elemzése

Sorsának alakulását sikeressége befolyásolhatja. Ha képes másoknak segíteni, biztosan célba ér. Szinte függőségi helyzetbe kerül attól, hogy elismerjék és felnézzenek rá. Ennek feltétele, hogy valamilyen közvetítő szerepbe kerüljön. Ez lehet a kereskedelem, de akár a tanítás, ahol képes alkotni, talán egy családi vállalkozás a legmegfelelőbb. Hisznek benne, és ezzel nem szabad visszaélnie. Nem fogad el semmilyen felső irányítást, nehezen rendelődik alá. Keresi azokat az élethelyzeteket, ahol vezető lehet. Szívesen harcol az elveiért, de ez nem lehet öncélú. Képtelen alárendelődni, nehezen alkalmazkodik. Rendkívül fontos, hogy mennyire támogatja és segíti környezete vagy családja. Fontos számára az igazság, és ezért mindent meg is tesz. Nehézségeit az elkényelmesedés és az élvezetek okozhatják. Problémákat az elengedés és a könnyedség hiánya okozhat.

Róza becenevei

Róza: Roza, Rozi, Rozika, Rózsi, Rózsika

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: