Rozália névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Rozália névnek vagy hogy mikor van a Rozália névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Rozália névnap 2024-ben?

Rozália: Szeptember 4
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Rozália névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 100 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.2.

Rozália eredete, jelentése

A latin eredetű Rosa olasz továbbképzéséből önállósult név. Jelentése rózsa, rózsakoszorú.

Rozália név elemzése

A boldogság anyagi megvalósulása. Vagy az anyagiakon keresztül, vagy a népszerűségen keresztül szeretne sikeressé válni. Választhat a külvilág előtti csillogás és a magánélet fontossága között. Keresi a lehetőségeket, hogy érezze környezete elismerését. Ezt gyakran a nyilvánosság előtti szerepében éli meg. Feladata, hogy környezetének biztonságot és stabil hátteret adjon. Pozitív megélés esetén odaadó és önzetlen lehet. Gyakran határozzák meg anyagi vágyai a személyiségét. Könnyen válik önzővé, de ekkor a sors megnehezíti életét. Ha nem képes lemondani, a sors veheti el azt, ami fontos. Párkapcsolatában is a birtoklás és az élvezetek keresése motiválja. A párjának olyan célokat kell mutatnia, amelyekben ezt jól élheti meg. Mindent magának akar, de ezt nem teheti. Megjelenhet életében a gazdagság, a hatalom, de ez gyakran negatívan hat a személyiségére.

Rozália becenevei

Rozália: Doda, Dodi, Poszi, Poza, Pozi, Roszka, Róza, Rozácska, Rozál, Rozáli, Rozálka, Rozi, Rozika, Rozinka, Rozó, Rózsa, Rózsácska, Rózsi, Rózsika, Rúzsa, Rúzsi, Ruzsinka, Záli, Zálika, Zsika

Rozália rokon nevei

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: