Stefánia névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Stefánia névnek vagy hogy mikor van a Stefánia névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Stefánia névnap 2024-ben?

Stefánia: November 28
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Stefánia névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 13 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.8.

Stefánia eredete, jelentése

Az István férfinévnek a latin Stephanus alakjából képzett női név. Jelentése virágkoszorú.

Stefánia név elemzése

Feladata a környezetében biztonság és harmónia teremtése. Vidáman és gondtalanul szeretne élni, ezért nem szeret a gondokkal foglalkozni. Mindig lesz valaki, aki ebben segíti és támogatja. A nehézségek sem tudják megingatni, nem lehet elvenni a kedvét. Ez vonzza az embereket, ezért népszerű. Gyakran a hivatást helyezi előtérbe, ezek emberi kapcsolatokkal lehetnek összefüggésben. Lehengerlő személyiség, tele van hittel, nem fogad el ellenkezést. Várja a szerelmet, szenvedélyesen keresi partnerét, és teljes odaadást vár tőle. Olyan párra van szüksége, akire fel tud nézni és akit megbecsül. Nem akarja elfogadni a másik akaratát, ahhoz túlságosan büszke. Nem lehet semmire sem kényszeríteni, akkor bezáródik és változtat. Gyakran átlépi azokat a határokat, melyeket a környezete állít. Legnagyobb problémáját a megbízhatósága okozhatja. Hajlamos az élvezeteket túlzásba vinni, ami szenvedélyproblémákat idézhet elő.

Stefánia becenevei

Stefánia: Fáni, Fánika, Stefi, Stefike

Stefánia rokon nevei

Stefánia: István, Fáni, Fanni, Stefi

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: