Szeréna névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Szeréna névnek vagy hogy mikor van a Szeréna névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban. Továbbá az adott dátumhoz kapcsolódó, időjárással kapcsolatos népi hiedelmeket és jóslatokat is.

Mikor van Szeréna névnap 2024-ben?

Szeréna: Szeptember 14
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Szeréna névnap van!

Szeréna névnaphoz kapcsolódó népi jóslat

Szeptember 14
Lambert napján, szeptember 14-én a szép idő, jó tavaszi időjárást jövendöl.

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 6 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.5.

Szeréna eredete, jelentése

A Szerénusz férfinév női párja, latin eredetű. Jelentése derűs, vidám.

Szeréna név elemzése

Életfeladata az emberek közötti kapcsolatok létrehozása. Szinte sugározza magából a bizalmat és az elfogadást. Keresi a lehetőséget a nyilvános szereplésre. Minden helyzetben vidáman és optimistán tud viselkedni. Amit tanulni kell, hogy a sokoldalúsága ne vezessen szétszórtsághoz. A nehézségek sem tudják megingatni, nem lehet elvenni a kedvét. Ez vonzza az embereket, ezért népszerű. Amit tesz, azt teljes odaadással és meggyőződéssel csinálja. Gyakran a hivatást helyezi előtérbe, ezek emberi kapcsolatokkal lehetnek összefüggésben. Olyan párra van szüksége, akire fel tud nézni, és akit megbecsül. Nem lehet semmire sem kényszeríteni, mert akkor bezárkózik és változtat. Gyakran átlépi azokat a határokat, melyeket a környezete állít. A legnagyobb problémákat a megbízhatatlansága okozhatja.

Szeréna becenevei

Szeréna: Szera, Szerén, Szerénka, Szerénke, Szerka

Szeréna rokon nevei

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: