Szonja névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Szonja névnek vagy hogy mikor van a Szonja névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Szonja névnap 2024-ben?

Szonja: Május 15
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Szonja névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 91 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.7.

Szonja eredete, jelentése

Görög eredetű, Szófia orosz becézett alakjából önállósult. Jelentése bölcsesség.

Szonja név elemzése

Szeretetét megfelelő mederben tartani, ez életének a feladata. A legfőbb erénye, hogy szinte mindent és mindenkit képes elfogadni. Hátránya viszont, hogy ez csak érzelmi alapon működik. Személyisége nagyon érzékeny, könnyen sérül, ezért szinte senki sem ismeri igazán.Sugározza magából a szenvedélyességet. Környezetétől biztonságot vár, ha jól érzi magát, akkor segít. Akiket szeret, azokért képes tűzbe menni. Képes mindent alárendelni párjának, és családjának. Harcol és küzd értük, mindent félretéve. Erejét nem a fizikuma, sokkal inkább a lelkisége adja, viszont ez szívósságot és kitartást ad. Hivatásában is az olyan területek a megfelelőek, ahol szükség van az érzékenységére. Viszont az önzés elgyengítheti és bizonytalanná teheti. Nagyon jó megérzésekkel és ösztönökkel rendelkezhet, ez azonban gyakran vezethet szenvedélyességhez. A felelősségvállalás gyakran okoz nehézséget.

Szonja becenevei

Szonja: Nincs beceneve.

Szonja rokon nevei

Szonja: Szófia, Zsófia

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: