Zsófia névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Zsófia névnek vagy hogy mikor van a Zsófia névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Zsófia névnap 2024-ben?

Zsófia: Május 15, Szeptember 17
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Zsófia névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 400 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.5.

Zsófia eredete, jelentése

Görög eredetű név. Jelentése bölcsesség.

Zsófia név elemzése

Életfeladata, hogy megtalálja és kihasználja lehetőségeit. Számára is adott a választás lehetősége. Vagy önállóan kiteljesedni, vagy másokkal sikeressé válni.Hajlamos a siker érdekében másokat elnyomni. Minden apró részletre figyel, nem akar hibázni. Sorsát a céltudatosság és a racionalitás fogja vezérelni. Éreznie kell a megbecsülést, ez létkérdés számára. Elvárásai lehetnek a családdal és a férjével szemben. Maximalizmusa sokszor eltávolítja párját, vagy akár gyermekeit. Hívatásában is ez fog megjelenni. Minden irodai munkát megbízhatóan és pontosan elvégez. A legnagyobb tehetsége, hogy óriási elszántsággal tud dolgozni, szinte kimeríthetetlen az energiája. Amit egyszer vállal, azt biztosan megvalósítja. Nehézségeket a kielégíthetetlensége miatti túlhajszoltság és az elmagányosodás okozhat neki.

Zsófia becenevei

Zsófia: Zsóci, Zsófi, Zsófika, Zsofka, Zsóka, Zsóki

Zsófia rokon nevei

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: