Zsóka névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Zsóka névnek vagy hogy mikor van a Zsóka névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban. Továbbá az adott dátumhoz kapcsolódó, időjárással kapcsolatos népi hiedelmeket és jóslatokat is.

Mikor van Zsóka névnap 2024-ben?

Zsóka: November 19
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Zsóka névnap van!

Zsóka névnaphoz kapcsolódó népi jóslat

November 19
November 19-én, Erzsébet napján, ha esik az eső, akkor enyhe lesz a tél. S nem feledendő, ha Erzsébet megrázza a pöndölyét, azaz ezen a napon esik a hó, akkor karácsonykor is lesz hó.

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 56 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.3.

Zsóka eredete, jelentése

Az Erzsébet és a Zsófia önállósult becézője, héber-magyar eredetű. Jelentése Isten az én esküvésem.

Zsóka név elemzése

Életfeladata, hogy környezetében közvetítő szerepet töltsön be. Könnyen teremt kapcsolatot, és ezt jól ki is használja. Kedves és megnyerő személyiség, viszont semmilyen fegyelemre és következetességre nem szorítható. Mindenhol ott van, és mindenhol jelen van. Szeret beszélni, de ezt környezete nehezményezheti. Ebben az esetben a tanítói vagy a kommunikációs tehetségét érdemes kihasználni. Viszont ez megkérdőjelezi a magánélet sikerét. Emiatt lehet kérdéses a párkapcsolat és a család. Érzelmileg is nehezen nyílik meg, pedig könnyednek tűnik. Minden helyzetben segíteni akar másokon. Fontos megtanulnia, hogy a segítség az, amit kérnek, és nem az, amit ő jónak lát. Nem viseli el a kritikát, hamar sértődik. Problémája a kishitűsége és az önbizalom hiánya lehet. Ilyenkor érzékennyé és labilissá válhat.

Zsóka becenevei

Zsóka: Nincs beceneve.

Zsóka rokon nevei

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: