Szvetlána névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Szvetlána névnek vagy hogy mikor van a Szvetlána névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Szvetlána névnap 2024-ben?

Szvetlána: Július 4
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Szvetlána névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 3 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 3.3.

Szvetlána eredete, jelentése

Orosz eredetű női név. Jelentése ragyogó, fényes, világos, virág.

Szvetlána név elemzése

Feladata felismerni, hogy a siker és az előrejutás nem csak rajtunk múlik, a sorsnak is szerepe van ebben. Élete a függetlenségről szól, olyan kapcsolatról, amelyben a szabad akarata érvényesülhet. Fontosak a barátok és az ismerősök, közöttük érzi a szabadságot. Emiatt csak olyan párkapcsolat lehetséges számára, amelyben ő határozza meg, mit és hogyan tesz. Nehezen fogad el korlátokat, mindig kilép belőlük, azt hiszi, akkor jobb lesz. Mindenben az újat, a különlegeset keresi, lételeme a változás. Sokszor túlhangsúlyozza a szabadságát. Mindent meg akar változtatni, és ezt hangsúlyozza is. Ezért a házasság és a család sem magától értetődő. Nehezen találja meg a célokat, így jobb, ha ezt mások jelölik ki. Nehézséget az állandó kielégítetlenség okozhat, ami nyughatatlanná és szélsőségessé teheti.

Szvetlána becenevei

Szvetlána: Nincs beceneve.

Szvetlána rokon nevei

Szvetlána: Szvetlana

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: