Teodóra névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Teodóra névnek vagy hogy mikor van a Teodóra névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Teodóra névnap 2024-ben?

Teodóra: Szeptember 11
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Teodóra névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 8 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.6.

Teodóra eredete, jelentése

A Teodor férfinév női párja. Jelentése Isten ajándéka.

Teodóra név elemzése

A tekintély és az önbizalom megjelenése. Szereti és elvárja, hogy felnézzenek rá, ezt a biztonság megteremtésének érdekében teszi. Keresi az olyan élethelyzeteket, ahol irányíthat másokat. Ezzel azonban elmegy a karrier felé, így nehezedik a család lehetősége. Amit kitűz maga elé, azt teljes szívvel csinálja. Mások is hisznek benne, , hogy célját megtudja valósítani. A környezetében lévőket kell segítenie. Ennek a legegyszerűbb módja a család. Párjában meg kell találnia a kiteljesedés lehetőségét. Talán egy olyan közös vállalkozás lehet megfelelő, ahol ő adja a célt, a párja pedig megvalósítja. Fel kell ismernie, hogy az önbizalom nem jelent tévedhetetlenséget.

Teodóra becenevei

Teodóra: Dóra, Dóri, Teo

Teodóra rokon nevei

Teodóra: Teodor, Dóra, Dóri, Fedóra, Tea

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: