Viktória névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Viktória névnek vagy hogy mikor van a Viktória névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Viktória névnap 2024-ben?

Viktória: December 23
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Viktória névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 302 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.6.

Viktória eredete, jelentése

Latin eredetű név, Victoria a római mitológiában a győzelem istennője. Jelentése győzelem, diadal.

Viktória név elemzése

Nyomot hagynia a világban. Hatalmas erővel és elszántsággal rendelkezik. Itt jelenik meg a választása. Miként lehet megvalósítani céljait, hogy megmaradhasson a nőiessége, és ez ne tegye magányossá. Törekszik minden olyan lehetőségre, ahol sikeres lehet, ahol céljai megvalósulhatnak. Mindent alárendel ennek, de az ára az érzelmi elfojtás és a magány. A másik lehetőség, hogy rendkívül vonzó nő, aki ujja köré csavarja a férfiakat. Viszont mikor megismerik, rájönnek, mennyire erős. “Velem, vagy ellenem”, ebben nem lesz elnéző. Fontosak az anyagiak, ezt mindenképpen eléri. Akkor oldja meg jól, ha ezt a párjától kaphatja meg. Természetesen ennek az a feltétele, hogy olyan párt válasszon, aki ezt vállalja. Szenvedélyesen kötődik az élet kínálta élvezetekhez. Ez azonban veszélyes is lehet, hiszen ha nem tudja korlátozni önmagát, a sors teszi meg.

Viktória becenevei

Viktória: Ica, Icu, Vica, Vicu, Vicus, Vicuska, Viki, Vikike, Vikó, Vikta, Viktor, Viktus, Viktuska, Vikuci

Viktória rokon nevei

Viktória: Viktor, Ica, Vica, Viki, Vikta

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: