Viktor névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Viktor névnek vagy hogy mikor van a Viktor névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban. Továbbá az adott dátumhoz kapcsolódó, időjárással kapcsolatos népi hiedelmeket és jóslatokat is.

Mikor van Viktor névnap 2024-ben?

Viktor: Szeptember 5
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Viktor névnap van!

Viktor névnaphoz kapcsolódó népi jóslat

Szeptember 5
Szeptember 5-én, Lőrinc szép ideje kellemes őszt jelez.

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 58 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.4.

Viktor eredete, jelentése

Latin eredetű Victor névből származik, női párjai a Viktória és a Viktorina. Jelentése győző, győztes.

Viktor név elemzése

Feladata, hogy minden élethelyzetben győzelemre törekedjen. Mindent megtervez és következetesen végre is hajt. Ezért nem fogad el semmilyen irányítást, sem korlátozást. Megvalósíthatja vágyait, de csak abban az esetben, ha ezt másokért teszi. Kiapadhatatlan energiával küzd a célokért, amelyeket maga akar kijelölni és megvalósítani. Mindig lehet rá számítani, ha közös célokról van szó, de nem lehet akadályozni. Nem fogad el semmilyen gyengeséget, inkább végigharcolja az életét. Kitűnik szónoki képességével, és bizalomgerjesztő megjelenésével. Azt gondolja, a siker alapja a következetes és tudatos munka. Ilyen lesz a párkapcsolatában is. Megbízható, hűséges, de gyakran merev és nyakas. Nagyon felelősségteljes, nehezen tud elengedni. Amit egyszer elhatározott, azt mindenképpen véghezviszi. Számára az élet folyamatos küzdelem, amelyben nem maradhat alul. Csapdája, hogy fontoskodóvá, öntetszelgővé válik. Azt hiszi, minden szava szent, és ő is sérthetetlen.

Viktor becenevei

Viktor: Viki, Vikike, Viktorka

Viktor rokon nevei

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: