Zsuzsanna névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Zsuzsanna névnek vagy hogy mikor van a Zsuzsanna névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban. Továbbá az adott dátumhoz kapcsolódó, időjárással kapcsolatos népi hiedelmeket és jóslatokat is.

Mikor van Zsuzsanna névnap 2024-ben?

Zsuzsanna: Február 19, Augusztus 11
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Zsuzsanna névnap van!

Zsuzsanna névnaphoz kapcsolódó népi jóslat

Február 19
A mondás szerint, ha Zsuzsanna elpisili a havat. Ez a nap és a dalra fakadó pacsirták a tél végét sejtetik.

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 425 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.5.

Zsuzsanna eredete, jelentése

Héber eredetű bibliai név. Jelentése liliom.

Zsuzsanna név elemzése

Feladata megtanulni, hogy mindig biztonságban van, ez nem függ az akaratától. Találkozni fog azzal, hogy bármit megkaphat, amihez nem kötődik, és mindent elveszíthet, amihez ragaszkodik. Életének sikerét a célok helyes megválasztása befolyásolhatja. Ez nem lehet anyagi, mert ennek más területen lesz meg az ára. Nem képes lemondani semmiről, ezért tele van a veszteségtől való félelemmel. Ez gyakran riaszthatja környezetét. Nem fogad el semmilyen felsőbb utasítást, így nem is rendelődik alá, mert gyengeségnek tartja. Küzd minden nehézség és korlát ellen. Keresi azokat az élethelyzeteket, ahol vezető lehet, de egyrészt túlságosan merev, másrészről pedig következetlen, így nem jó vezető. Olyan társ lehet számára a megfelelő, aki képes őt motiválni, és biztonságot adni. Meg kell tanulnia bízni az emberekben, mert másként magára marad.

Zsuzsanna becenevei

Zsuzsanna: Szüzan, Szüzi, Zsanka, Zsanna, Zsazsa, Zsú, Zsuka, Zsukó, Zsuzsa, Zsuzsácska, Zsuzsanka, Zsuzsi, Zsuzsika, Zsuzsinkó, Zsuzska, Zsuzsó, Zsuzsóka, Zsuzsu, Zuza, Zuzi, Zuzu

Zsuzsanna rokon nevei

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: