Lóránt névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Lóránt névnek vagy hogy mikor van a Lóránt névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Lóránt névnap 2024-ben?

Lóránt: Január 15
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Lóránt névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 6 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.

Lóránt eredete, jelentése

A germán eredetű Roland magyar alakváltozata, amely az "r" és az "l" hang felcserélésével jött létre. Jelentése dicsőség és merészség, kibontva: vakmerőségével dicsőséget szerzett harcos.

Lóránt név elemzése

Sorsát a győzni akarás és a harckészség fogja vezérelni. Minden ellenállást megpróbál leküzdeni. Mindent megvalósíthat, amiben feltétel nélkül hisz. Számára csak az eredmények fontosak. Nem tűr megalkuvást, és nem viseli el a kudarcot. Ez saját önbizalmán és önbecsülésén múlik. Nem tűr ellentmondást, irányítani akar. Csak az lehet jó, amit ő elképzel. Minden ellenállást versenynek fog fel. Párjától is azt várja, hogy higgyen benne és támogassa, bármi legyen is a célja. Nehezen alkalmazkodik, mert képmutatásnak tartja. Ha felismeri, hogy feladata másokért küzdeni, akkor kiteljesedhet. A sikere akkor válik teljessé, ha ezt valakivel együtt vállvetve teszi. Gyakran esik az erőszakosság és az önhittség csapdájába.

Lóránt becenevei

Lóránt: Lóri, Lórika

Lóránt rokon nevei

Lóránt: Loránd, Roland

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: