Roland névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Roland névnek vagy hogy mikor van a Roland névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Roland névnap 2024-ben?

Roland: Július 15
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Roland névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 239 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.5.

Roland eredete, jelentése

A germán Hruodnand névből keletkezett férfi név. Jelentése dicsőség, hírnév és merészség.

Roland név elemzése

Életének kiteljesedését hatalmának elismertsége befolyásolhatja. Szinte függőségi helyzetbe kerül attól, hogy érezze: minden rajta múlik. Keresi a versenyt és a kihívásokat. Minden kérést nagylelkűen teljesít, de ő nem tud kérni. Gyakran öntörvényű, és ez riaszthatja a környezetét. Erejét és tehetségét mások védelmére kell használnia. Nem fogad el semmilyen felsőbb utasítást, így nem is rendelődik alá. Vadságát és nyerseségét meg kell tanulnia kezelni. Ezért minden sporttal kapcsolatos tevékenység hasznos lehet számára. Társától is egyértelmű alárendeltséget vár el. Szívesen harcol másokért, ha ezért elismerést kap. Fontos számára az igazság, és ezért mindent meg is tesz. Nehézségeit az agresszivitása és az élvezetek okozhatják. Meg kell tanulnia kézben tartani az erejét, mert másként rendkívül sok ellenállásba ütközik, és sok ellenséget szerezhet.

Roland becenevei

Roland: Roli, Rolika

Roland rokon nevei

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: