Annamária névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése az Annamária névnek vagy hogy mikor van az Annamária névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Annamária névnap 2024-ben?

Annamária: Július 1
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Annamária névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 149 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.3.

Annamária eredete, jelentése

Az Anna és a Mária összekapcsolásával létrejött női név. Jelentése kegyelem, Isten kegyelme, kellem, báj, kecsesség.

Annamária név elemzése

Feladata az önelfogadáson alapul. Meg kell tanulnia, hogy mások csak akkor fogadják el, ha ezt ő is meg tudja tenni. Ezt leginkább a családban tudja harmonikusan megélni. Azonban ő nem lesz a család “rabja”. Gyakran rendkívül szélsőségesen is képes megnyilvánulni. Néha teljes visszahúzódás, máskor pedig nyitottság. Nehezen viseli el a kudarcokat. Sokszor mutatja ezt makacssága is. Párkapcsolatában is ez lesz az alapvető, ami miatt nagyok az elvárásai. Amennyiben érzi a kötődést, mindent megtesz társáért. Hivatásának talán az lehet az igazi, ahol megjelenik a gondoskodás és az elesettekért való küzdelem. Életében a nehézségeket az érzelmi hullámzásai és az indulatai okozhatják.

Annamária becenevei

Annamária: Ancsa, Anmari, Anna, Annamari, Annamí, Annus, Mária, Marika

Annamária rokon nevei

Annamária: Anna, Annamari, Mária, Marika

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: