Annamária névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2022-ben, hogy mi az eredete, jelentése az Annamária névnek vagy hogy mikor van az Annamária névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

MyOnlineRadio.hu - Több mint 100 rádió egy helyen!

Mikor van Annamária névnap 2022-ben?

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 44 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.4.

Annamária eredete, jelentése

Az Anna és a Mária összekapcsolásával létrejött női név. Jelentése kegyelem, Isten kegyelme, kellem, báj, kecsesség.

Annamária név elemzése

Feladata az önelfogadáson alapul. Meg kell tanulnia, hogy mások csak akkor fogadják el, ha ezt ő is meg tudja tenni. Ezt leginkább a családban tudja harmonikusan megélni. Azonban ő nem lesz a család “rabja”. Gyakran rendkívül szélsőségesen is képes megnyilvánulni. Néha teljes visszahúzódás, máskor pedig nyitottság. Nehezen viseli el a kudarcokat. Sokszor mutatja ezt makacssága is. Párkapcsolatában is ez lesz az alapvető, ami miatt nagyok az elvárásai. Amennyiben érzi a kötődést, mindent megtesz társáért. Hivatásának talán az lehet az igazi, ahol megjelenik a gondoskodás és az elesettekért való küzdelem. Életében a nehézségeket az érzelmi hullámzásai és az indulatai okozhatják.

Annamária becenevei

Annamária: Ancsa, Anmari, Anna, Annamari, Annamí, Annus, Mária, Marika

Annamária rokon nevei

Annamária: Anna, Annamari, Mária, Marika

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: