Bella névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Bella névnek vagy hogy mikor van a Bella névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Bella névnap 2024-ben?

Bella: Augusztus 31
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Bella névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 34 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 5.

Bella eredete, jelentése

Újlatin-spanyol eredetű, a bellus latin szóból. Illetve úgy is eredeztetik, mint a több nyelvben is előforduló "bella" végződésű nevek végződésének önállósult formája. Jelentése szép, bájos, csinos, kecses.

Bella név elemzése

A feladata az érzelmek és az anyagiak közötti egyensúly megtalálása. Neki is a biztonság, az állandóság a fontos, és ezt mindig a környezetétől várja. Ebben a stabil párkapcsolat és a biztos családi háttér lehet segítségére. Viszont ehhez érzelmileg kötődik, emiatt birtokló tud lenni. Célja lehet a dolgok jó és szép oldalának a megértése és megélése. Gyakran megjelenik a valamit valamiért szimbóluma. Amennyiben az egzisztencia felé fordul, érdemes olyan hivatás felé fordulnia, amely a szépséggel és a divattal kapcsolatos. A másik lehetőség a kommunikáció és a média. Mindent azon keresztül tud lemérni, hogy megfelel-e a külvilágnak, és ennek érdekében sok mindent meg is tesz. Önbizalmának erősítésében szintén az őt körülvevő emberekre van utalva.

Bella becenevei

Bella: Bellácska, Bellus, Belluska

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: