Izabella névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2022-ben, hogy mi az eredete, jelentése az Izabella névnek vagy hogy mikor van az Izabella névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

MyOnlineRadio.hu - Több mint 100 rádió egy helyen!

Mikor van Izabella névnap 2022-ben?

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 70 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.6.

Izabella eredete, jelentése

A héber eredetű Erzsébet spanyol eredetű alakváltozata. Jelentése Isten felemelt.

Izabella név elemzése

Életfeladata a családért, az emberekért való küzdelem. Teljes hittel és energiával valósítja meg céljait. Számára nincs lehetetlen. Semmit nem ad fel. Rendkívül fontos, hogy mennyire támogatja és segíti környezetét vagy családját. Emiatt olyan pálya a legmegfelelőbb neki, ahol képes alkotni, egy családi vállalkozás, vagy a művészet. Keresi az olyan élethelyzeteket, ahol érzi, szükség van rá. Sugározza magából a magabiztosságot. Mindig saját erejét és tudását felhasználva jut el a sikerekig. Párjának is el kell fogadnia domináns szerepét, és közös célokat kitűzni. Magával ragadja dinamikája és fáradhatatlansága. Veszélye a könnyelműség és az önhittség. Magabiztossága gyakran csak álarc. Fel kell ismernie, hogy az önbizalom nem jelent tévedhetetlenséget.

Izabella becenevei

Izabella: Bella, Bellus, Belluska, Iza, Izácska, Izu, Izuka, Izus, Zizi

Izabella rokon nevei

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: