Izabella névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése az Izabella névnek vagy hogy mikor van az Izabella névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Izabella névnap 2024-ben?

Izabella: Július 12
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Izabella névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 169 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.6.

Izabella eredete, jelentése

A héber eredetű Erzsébet spanyol eredetű alakváltozata. Jelentése Isten felemelt.

Izabella név elemzése

Életfeladata a családért, az emberekért való küzdelem. Teljes hittel és energiával valósítja meg céljait. Számára nincs lehetetlen. Semmit nem ad fel. Rendkívül fontos, hogy mennyire támogatja és segíti környezetét vagy családját. Emiatt olyan pálya a legmegfelelőbb neki, ahol képes alkotni, egy családi vállalkozás, vagy a művészet. Keresi az olyan élethelyzeteket, ahol érzi, szükség van rá. Sugározza magából a magabiztosságot. Mindig saját erejét és tudását felhasználva jut el a sikerekig. Párjának is el kell fogadnia domináns szerepét, és közös célokat kitűzni. Magával ragadja dinamikája és fáradhatatlansága. Veszélye a könnyelműség és az önhittség. Magabiztossága gyakran csak álarc. Fel kell ismernie, hogy az önbizalom nem jelent tévedhetetlenséget.

Izabella becenevei

Izabella: Bella, Bellus, Belluska, Iza, Izácska, Izu, Izuka, Izus, Zizi

Izabella rokon nevei

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: