Georgina névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Georgina névnek vagy hogy mikor van a Georgina névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Georgina névnap 2024-ben?

Georgina: Február 15
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Georgina névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 20 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.6.

Georgina eredete, jelentése

A latin Georg -György- férfinév nőnemű alakjának a továbbképzése. Jelentése földműves, gazdálkodó, dália, gyöngyike.

Georgina név elemzése

Gazdagságot próbál teremteni környezetében, de sokszor csak hatalmi törekvései miatt. Célja a biztonság és a jólét megteremtése. Nehezen fogadja el, hogy neki mindenért meg kell küzdeni. Szeretné az életet élvezni, de ezt csak mások által érheti el. Keresi a lehetőségeket, ha nincs esélye, a feszültségek gyakran elfojtásokká válnak, ilyenkor agresszívan kitörhet. Nagyon fontos lesz számára, hogy elfogadtassa magát és törekvéseit. Gyakran hiszi azt, hogy az anyagiakon keresztül mindent megoldhat, emiatt elmehet ebbe az irányba. Mindent azon keresztül tud lemérni, hogy mennyire sikeres. Az elismerést várja párjától is, így tud átélni boldog pillanatokat. Kerüli a konfliktusokat és a vitákat. A csapdája az anyagi élvezetek és a szenvedélyek kergetése.

Georgina becenevei

Georgina: Gina, Györgyi, Györgyike

Georgina rokon nevei

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: