Györgyi névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Györgyi névnek vagy hogy mikor van a Györgyi névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Györgyi névnap 2024-ben?

Györgyi: Május 5
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Györgyi névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 65 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.

Györgyi eredete, jelentése

Magyar női név, a György férfinévből keletkezett a 19. században Györgyike formában, majd ez alakult át Györgyi női névvé. Jelentése földműves, gazdálkodóm, dália.

Györgyi név elemzése

Boldogságot és gazdagságot próbál teremteni a környezetében. Igazán meghatározók az anyagi célok lesznek. Ezen a területen érhet el sikereket. A biztonság keresése fogja motiválni. Egész életében küzdeni fog ezért, ami túl anyagiassá teheti. Megjelennek a félelmek a veszteségtől és a szegénységtől. Fel kell ismernie, hogy az anyagi biztonság nem rajta múlik. A sors egy tollvonással kibillentheti. Mindig megkapja a lehetőséget, azt érezheti, hogy a sors a tenyerén hordja.Neki nem teremteni kell, inkább kapnia és ezt mások javára felhasználnia. Hajlamos az anyagi veszteségekre, viszont nehezen viseli őket. A vesztéstől való félelem könnyen befolyásolhatóvá és irányíthatóvá teheti. Veszélye a könnyelműség és a ragaszkodás.

Györgyi becenevei

Györgyi: Gyöngyi, Györgyike, Györgyő, Györi

Györgyi rokon nevei

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: