Gyöngy névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2021-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Gyöngy névnek vagy hogy mikor van a Gyöngy névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

MyOnlineRadio.hu - Több mint 100 rádió egy helyen!

Mikor van Gyöngy névnap 2021-ben?

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 2 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 5.

Gyöngy eredete, jelentése

Meglévő régi magyar női név felújításával jött vissza a köztudatba. Jelentése gyöngy.

Gyöngy név elemzése

Sorsfeladata mindenképpen az anyaszerep és a nőiesség közötti harmónia teremtés. Az első helyen az érzelmek, a szerelem és a szenvedély áll. Mindent érzelmileg közelít meg, emiatt szenvedélyes lesz. Szereti érezni, hogy nőnek látják. Amennyiben érzi, hogy szükség van szeretetére és erejére, akkor elkötelezett és megbízható. Keresi az érzelmi kötődéseket, ez célokat ad neki. Rendkívül erősen ragaszkodik férjéhez. Fontos, hogy mit hoz otthonról. Nehezen éli meg, hogy párjának azt adja amire vágyik,nem azt, amit ő gondol. Nehézséget az érzelmi szélsőségességek okozhatnak. A vágyak azok, melyek átvehetik életében az irányítást. Amit talán a legnehezebben visel el, a tehetetlenség. Emiatt hajlamos az önpusztításra.

Gyöngy becenevei

Gyöngy: Nincs beceneve.

Gyöngy rokon nevei

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: