Magda névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Magda névnek vagy hogy mikor van a Magda névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban. Továbbá az adott dátumhoz kapcsolódó, időjárással kapcsolatos népi hiedelmeket és jóslatokat is.

Mikor van Magda névnap 2024-ben?

Magda: Július 22
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Magda névnap van!

Magda névnaphoz kapcsolódó népi jóslat

Július 22
Illés, Magdolna napján, július 20-án, 22-én zivataros szokott lenni az időjárás, s az esője "kiluggatja a diót, meg a mogyorót".

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 19 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.4.

Magda eredete, jelentése

A héber eredetű Magdaléna magyar alakváltozatának - Magdolna - becéző rövidülése, amely önállósult. Jelentése a Magdolnának: Magdala városából való nő.

Magda név elemzése

A Magda névről eddig nem keletkezett értő elemzés, a szülőnévnek, a Magdolnának tudjuk ezért közzé tenni az elemzését: Életfeladata a kiszolgáltatottakért, az áldozatokért való küzdelem.Otthonában segítséget nyújt a rászorulóknak. Akit szeret, azért szinte bármit megtesz. Nagy erővel rendelkezik, így környezetében hatalmát érvényesítheti. Ő mindig a gyengébb férfiak támasza. Ez jellemző lehet a párkapcsolatára is. Olyan társra van szüksége, akiért küzdhet, akit tolhat előre. A háttérben maradva támaszt nyújthat a férfinak, a fiának, vagy saját apjának. Problémája, hogy úgy viselkedhet, mint egy parancsnok, és felborulhat a magánélet harmóniája. Makacssága és hajlíthatatlansága gyakran okozhat gondot.

Magda becenevei

Magda: Nincs beceneve.

Magda rokon nevei

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: