Magda névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2021-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Magda névnek vagy hogy mikor van a Magda névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

MyOnlineRadio.hu - Több mint 100 rádió egy helyen!

Mikor van Magda névnap 2021-ben?

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 5 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.2.

Magda eredete, jelentése

A héber eredetű Magdaléna magyar alakváltozatának - Magdolna - becéző rövidülése, amely önállósult. Jelentése a Magdolnának: Magdala városából való nő.

Magda név elemzése

A Magda névről eddig nem keletkezett értő elemzés, a szülőnévnek, a Magdolnának tudjuk ezért közzé tenni az elemzését: Életfeladata a kiszolgáltatottakért, az áldozatokért való küzdelem.Otthonában segítséget nyújt a rászorulóknak. Akit szeret, azért szinte bármit megtesz. Nagy erővel rendelkezik, így környezetében hatalmát érvényesítheti. Ő mindig a gyengébb férfiak támasza. Ez jellemző lehet a párkapcsolatára is. Olyan társra van szüksége, akiért küzdhet, akit tolhat előre. A háttérben maradva támaszt nyújthat a férfinak, a fiának, vagy saját apjának. Problémája, hogy úgy viselkedhet, mint egy parancsnok, és felborulhat a magánélet harmóniája. Makacssága és hajlíthatatlansága gyakran okozhat gondot.

Magda becenevei

Magda: Nincs beceneve.

Magda rokon nevei

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: