Magdaléna névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Magdaléna névnek vagy hogy mikor van a Magdaléna névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Magdaléna névnap 2024-ben?

Magdaléna: Május 29
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Magdaléna névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 10 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.1.

Magdaléna eredete, jelentése

Arámi-héber eredetű bibliai név. Ez az eredetije a magyar Magdolna verziónak. Jelentése eredetileg: Magdala városából való nő, de mára a torony, bástya átvitt értelmű jelentést kapta.

Magdaléna név elemzése

Életfeladata a kiszolgáltatottakért, az áldozatokért való küzdelem.Otthonában segítséget nyújt a rászorulóknak. Akit szeret, azért szinte bármit megtesz. Nagy erővel rendelkezik, így környezetében hatalmát érvényesítheti. Ő mindig a gyengébb férfiak támasza. Ez jellemző lehet a párkapcsolatára is. Olyan társra van szüksége, akiért küzdhet, akit tolhat előre. A háttérben maradva támaszt nyújthat a férfinak, a fiának, vagy saját apjának. Problémája, hogy úgy viselkedhet, mint egy parancsnok, és felborulhat a magánélet harmóniája. Makacssága és hajlíthatatlansága gyakran okozhat gondot.

Magdaléna becenevei

Magdaléna: Nincs beceneve.

Magdaléna rokon nevei

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: