Zsaklin névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Zsaklin névnek vagy hogy mikor van a Zsaklin névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban. Továbbá az adott dátumhoz kapcsolódó, időjárással kapcsolatos népi hiedelmeket és jóslatokat is.

Mikor van Zsaklin névnap 2024-ben?

Zsaklin: Július 25
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Zsaklin névnap van!

Zsaklin névnaphoz kapcsolódó népi jóslat

Július 25
Július 25-én, Jakab nap esője is kevesbíti a diót és a mogyorót. Ehhez a naphoz téli jóslat is kapcsolódik, vagyis ha ezen a napon sok a felhő, sok lesz a hó, ha nagyon süt a nap, akkor télen nagy hideg várható. Ha meg süt is, esik is, akkor enyhébb lesz a tél.

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 2 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 3.5.

Zsaklin eredete, jelentése

A francia Jacqueline névből származik. Ez a Jacques, magyarul Jakab férfinév női párja. Jelentése csaló.

Zsaklin név elemzése

A Zsaklin nevet viselő személyiség igen összetett, változékony hangulatú, de kreatív és gyors észjárású. Nagyon érzékeny, könnyen a szívére vesz bármit, és rossz kedv kerítheti birtokába. Az összetett személyiségében a siker és kudarc, a sötés és a világos, az igen és a nem között vívódik amitől legkönnyebben úgy szabadul, ha segít másokon, hiszen azt szívesen teszi. Az anyagi biztonság megteremtése nem gond számára sem magának, sem a szeretteinek.

Zsaklin becenevei

Zsaklin: Nincs beceneve.

Zsaklin rokon nevei

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: